The duplex

coach de decoración en barcelona
Orange is the new black
20 August, 2019
interioristas arquitectos poblenou
This project was about giving personality to a new promotion duplex and was carried out without getting to visit the space, just with the info provided with an existing plan and a video. Its owners had a clear idea in mind and wanted to take some risky decisions. Thanks to their trust in our studio, it was easy to create a fresh and youthful home, with a very special choice of materials that gave the place its elegant industrial touch. In terms of layout, it was decided to close the double space to give it greater presence and also help create a dressing room for the upstairs suite. The cement finishing was used to highlight the structure and to visually connect both floors, creating interior plant areas as well.
Construction site: Poblenou, Barcelona
Built area: 140,00 sqm
Project completion: July 2019
Type of intervention: Decoration and styling
Web EL DUPLEX 01
Web EL DUPLEX 02
Web EL DUPLEX 03
Web EL DUPLEX 04
Web EL DUPLEX 05
Web EL DUPLEX 06
Web EL DUPLEX 07
Web EL DUPLEX 08
Web EL DUPLEX 09
Web EL DUPLEX 10
Web EL DUPLEX 11
Web EL DUPLEX 12
Web EL DUPLEX 13
Web EL DUPLEX 14
Web EL DUPLEX 15
Web EL DUPLEX 16
Web EL DUPLEX 17
Web EL DUPLEX 18
Web EL DUPLEX 19