Showroom “Andrehas”

diseñadores de interiores en barcelona
Fluvià 119
18 February, 2019
reforma de naves industriales barcelona
“Van Van Market” HQ
7 March, 2018
diseño de espacios singulares
This project consisted of the adaptation of an industrial space for the implantation of the showroom of the newly created "Andrehas" shirt shop. For this we created a magnificent team where the physical work prevailed to put in order every corner of this spectacular industrial unit, trying to respect each original element as much as possible.
Construction site: Sant Feliu de Codines
Built area: 1800,00 sqm
Project completion: June 2016
Type of intervention: Decoration and styling
Victoria Aragonés has managed to completely change a historic industrial unit attributed to Gaudí by converting an unstructured and chaotic space into a symbol for our brand. Using mostly recycled textile elements, she has created a pleasant and industrial environment that provides a great shopping experience for our customers. She is an excellent professional who works with enthusiasm, strength and thrill. It has been a pleasure working with her.

Andrea

Web ANDREHAS 000
Web ANDREHAS 01
Web ANDREHAS 02
Web ANDREHAS 03
Web ANDREHAS 05
Web ANDREHAS 06
Web ANDREHAS 07
Web ANDREHAS 08
Web ANDREHAS 009
Web ANDREHAS 010
Web ANDREHAS 011
Web ANDREHAS 012
Web ANDREHAS 013
Web ANDREHAS 014
Web ANDREHAS 015
Web ANDREHAS 16