Samba dancing

interioristes a girona
Town house
7 March, 2018
interiorismo y decoración barcelona
Blue
7 March, 2018
arquitectos interioristas barcelona
The layout and the structure were modified in order to make the biggest living room possible. To reduce the corridor effect, two big sliding doors were created. Once they’re opened, they introduce the kitchen area and the study area into the corridor space. This way the flat can change its layout according to what it’s needed.
Construction site: Gràcia, Barcelona
Built area: 88,00 sqm
Project completion: July 2012
Type of intervention: Complete renovation
Refurbishing our flat in Gràcia with Victoria was a funny ménage à trois. She was always "in the middle" providing us with balance, good taste and an accurate technical knowledge; but she put herself on and off on the far side too and gave us original ideas and a touch of madness. The process was really easy, but the result is even better: an apartment that we love, where we feel good since the very first day and which makes us smile by just opening the door every time that we come back from a trip. It's great to be at home!

Agustí

BAILANDO SAMBA Puertas Abiertas
BAILANDO SAMBA Puertas Cerradas
BAILANDO SAMBA Recibidor
BAILANDO SAMBA Sala
WEB  BAILANDO SAMBA 06
WEB  BAILANDO SAMBA 05
WEB  BAILANDO SAMBA 08