Flat in A manor

reforma llaves en mano barcelona
The tiny flat
7 March, 2018
interioristas costa brava
The (white) apartment
7 March, 2018
estudio de interiorismo en barcelona
In this project, the mood did not beat down when we discovered a lot of beams in poor condition. Instead we took advantage to open a large window in one of the load-bearing walls to visually connect the kitchen with the terrace. In addition we decided to exaggerate the corridor, 17 meters long, with an infinite effect pavement and a continuous shelf.
Construction site: Eixample, Barcelona
Built area: 110,00 sqm
Project completion: July 2014
Type of intervention: Complete renovation
Collaborator: Nico Aparicio
Before its renovation, this flat was dark and we didn't know how to make the space work for us. Victoria and Nico were able to turn an uninspiring apartment into a bright, spacious and elegant place, which we are proud to consider our home. With a limited budget renovation, they knew how to reveal the hidden secrets and recover what today makes it special.

Leyla

WEB EL CASOPLÓN 01
WEB EL CASOPLÓN 02
WEB EL CASOPLÓN 03
WEB EL CASOPLÓN 04
WEB EL CASOPLÓN 05
WEB EL CASOPLÓN 06
WEB EL CASOPLÓN 07
WEB EL CASOPLÓN 08
WEB EL CASOPLÓN 09
WEB EL CASOPLÓN 10
WEB EL CASOPLÓN 11
WEB EL CASOPLÓN 12
WEB EL CASOPLÓN 13
WEB EL CASOPLÓN 14
WEB EL CASOPLÓN 15
WEB EL CASOPLÓN 16
WEB EL CASOPLÓN 17
WEB EL CASOPLÓN 18
WEB EL CASOPLÓN 19
WEB EL CASOPLÓN 20
WEB EL CASOPLÓN 21
WEB EL CASOPLÓN 22
WEB EL CASOPLÓN 23
WEB EL CASOPLÓN 24
WEB EL CASOPLÓN 25
WEB EL CASOPLÓN 26